Personal Training

WorkOutDoor Personal Training

WorkOutDoor biedt naast groepslessen ook Personal Trainingen aan. In een sessie van vijf kwartier helpen we zowel beginnende als ervaren sporters bij het opbouwen van conditie, kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen. En natuurlijk altijd lekker in de buitenlucht. Onder begeleiding van onze gekwalificeerde en enthousiaste instructeurs bereik jij je sportieve doelen!

Uitdagend én toegankelijk

WorkOutDoor Personal Training is uitermate geschikt voor iedereen die een sportief doel willen behalen, ongeacht conditie, blessures, leeftijd of sportervaring. Of het nu kleine of grote persoonlijke doelen zijn: wij hebben de expertise en ervaring om jou uit te dagen en verder te brengen. Onze Personal Trainingen zijn volledig op maat en zijn daarmee echt voor iedereen geschikt! We geven je net die extra persoonlijke aanpak in de voorbereiding van een uitzonderlijke sportprestatie, bij het revalideren na een blessure of bij het starten met een afvaltraject. De trainingen zijn zowel fysiek als mentaal, en helpen je om sterker in je schoenen te staan, je grenzen te verleggen en stress los te laten. WorkOutDoor gaat graag de uitdaging met je aan!

Heb je liever Personal Training met z’n tweeën? Ook dat kan bij WorkOutDoor!

Personal Training is bij ons een totaalpakket

Bij een traject van Personal Training werken we met tien trainingssessies en een eetdagboek. Inbegrepen bij het traject krijg je twee sportmassages, uitgebreid voedingsadvies, coaching, een voortgangsverslag na iedere training, een gedetailleerde lichaamsmeting en een gratis intakegesprek. Loop je tegen dieperliggende problemen aan, dan kun je via de aangesloten partners van WorkOutDoor de hulp van diverse specialisten inroepen voor bijvoorbeeld fysiotherapie of psychotherapie.

Ervaringen van deelnemers

Arco:
“De trainers van WorkOutDoor zijn, als één van de weinige, in staat om je tegelijkertijd fysiek, conditioneel en mentaal te trainen.”

Eline:
“Het volledig vertrouwen op je trainer en je hieraan overgeven kan ik iedereen aanbevelen die normaal gesproken alle touwtjes in handen wil houden. Het is heerlijk! Hoe trots voel je je als je jezelf helemaal leeg traint en je je grenzen verlegt. Er zijn maar weinig trainers die een bos met dieren en ven als kantoor hebben.”

Peter:
“Wat ik erg knap vind, is dat WorkOutDoor de juiste mix tussen mentaal en fysiek in de Personal Trainingen weet te brengen. Het is echt training op maat en daarmee van grote waarde geweest als onderdeel van mijn herstel. Ik ben er nog niet, maar ik heb wel weer de juiste weg te pakken!”

Meer weten of een Personal Training aanvragen? Dat kan eenvoudig via ons contactformulier!


Contact

Postadres
Oeralweg 43 - 5022 GR Tilburg

Tel: +31(0)611 385 006
info@workoutdoor.nl

Contact opnemen

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook