Nieuws

WorkOutDoor Piushaven

Piushaven Training

De Piushaven bruist! Gezellige horecalocaties, unieke winkels en prachtig water. Sinds enige tijd bruist het er ook van de energie. Outdoor sportbedrijf WorkOutDoor geeft er namelijk sinds eind maart 2016 intensieve, gezellige en uitdagende workouts. “Wij maken tijdens onze sportlessen gebruik van alles wat de Piushaven ons te bieden heeft,” vertelt Huub Jacobs, eigenaar van WorkOutdoor.

We rennen trappen op, slalommen rond hekjes en doen onze oefeningen rondom de haven. Op 29 maart hielden we onze proefles en de reacties waren zeer enthousiast.

Volgens Huub Jacobs is de nieuwe locatie een echte aanwinst. “Je ziet dat de omgeving leeft, dat er van alles gebeurd. Daarnaast ligt de Piushaven centraal in Tilburg en dat is enorm handig voor iedereen die in het centrum woont. Zo kun je jouw drukke leven prima combineren met een sportles. Onze lessen zijn uitdagend voor iedereen. Of je nu een beginnend sporter bent of juist al erg ervaren. We dagen iedereen uit om tot het uiterste te gaan, maar je moet onze lessen niet zien als ‘bootcamp’. We werken onder andere aan conditie, flexibiliteit en co√∂rdinatie. Altijd onder begeleiding van twee instructeurs.

Ben je benieuwd naar onze nieuwe locatie? Durf jij een flinke workout rondom de Piushaven aan? Geef je dan op voor een gratis proefles! 


Contact

Postadres
Oeralweg 43 - 5022 GR Tilburg

Tel: +31(0)611 385 006
info@workoutdoor.nl

Contact opnemen

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook