Clinics

Voor wie zijn WorkOutDoor clinics bedoeld?

Op zoek naar een activiteit voor teambuilding of groepsuitje? WorkOutDoor biedt clinics aan, waarbij je samen met je collega’s, teamgenoten, familieleden of vrienden werkt aan conditie, kracht- en uithoudingsvermogen, flexibiliteit en stabiliteit. Dit doen we door middel van effectieve intervaltrainingen en uitdagende circuits, en met professionele instructeurs die iedereen op zijn of haar niveau kan laten sporten. Of het nu gaat om bedrijven, families, vriendengroepen of sportclubs, WorkOutDoor clinics zijn er voor iedereen die een leuke, gezellige en gezonde groepsactiviteit wil organiseren!

Wat kan WorkOutDoor betekenen voor jouw bedrijf?

Het kantoorpersoneel van Ajax, de Gemeente Tilburg, de Efteling, het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis, Gezondheidscentrum Oranjeplein, Instituut Verbeeten en handbalvereniging GHV gingen u al voor met een bedrijfsclinic bij WorkOutDoor. Sportclinics in de gezonde buitenlucht zijn namelijk de ideale manier om mensen op een informele manier met elkaar in contact te brengen. Het is een unieke gelegenheid om te werken aan teambuilding en motivatie. Het gaat om het ontspannen door samen in te spannen; om te opereren in teamverband en de verbinding tussen mensen te creëren. Daarnaast bouw je bij het sporten in de gezonde buitenlucht weerstand op, krijg je meer energie en presteer je beter. Hierdoor verbeteren je concentratie en focus op de werkvloer, en worden stress en spanning verminderd. Het maakt niet uit wat voor functie wordt beoefend, wie je bent, hoe vaak je sport of hoe gezond je leeft: iedereen doet mee!

Wat zijn de mogelijkheden?

Of het nu draait om een personeelsuitje of een familiedag, WorkOutDoor biedt een geheel verzorgde, leuke en sportieve middag. De mogelijkheden zijn eindeloos; we maken graag een voorstel op maat dat aansluit bij jullie wensen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitdagende groepstraining in de bossen, waarbij teambuilding centraal staat? Lekker buiten sporten en de teamspirit ophogen!

WorkOutDoor Teambuilding
De meest complete outdoor fitness bedrijfstraining in de gezonde buitenlucht die draait om teamspirit! Je werkt aan je conditie, kracht- en uithoudingsvermogen, flexibiliteit en stabiliteit. Inclusief duo-oefeningen, battles en vooral veel plezier.

  • Tijd: 2 uur
  • Aantal personen: minimaal 8 en maximaal 50
  • Prijs: € 24,50 p.p.

Buiten deze standaardoptie biedt WorkOutDoor natuurlijk ook geheel gepersonaliseerde clinics aan die volledig zijn afgestemd op jullie wensen. Benieuwd geworden? Vraag naar de mogelijkheden voor jouw organisatie of gezelschap via info@workoutdoor.nl! Durft jouw familie, bedrijf of vereniging het aan? 

Ervaringen

Moe en voldaan thuis na een ge-wel-dige clinic eerder vandaag! Wat was het gezellig samen. En wát een mooie locatie om in de frisse lucht te sporten met elkaar. Afwisselend, pittig bij vlagen maar door aanmoediging en teamspirit prima vol te houden. Een hele leuke ervaring! Bedankt!

Sanne (Efteling)

Super leuke workout gehad vandaag met het gezondheidscentrum! Met veel afwisseling, en heerlijk in de buitenlucht! Voor herhaling vatbaar. Bedankt!

Sandra (Gezondheidscentrum Goirle)

Clinic plannen? Neem contact op met WorkOutDoor via het contactformulier!


Contact

Postadres
Oeralweg 43 - 5022 GR Tilburg

Tel: +31(0)611 385 006
info@workoutdoor.nl

Contact opnemen

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook