Sportmassage

WorkOutDoor Sportmassage

Sporten en bewegen is natuurlijk erg gezond, maar herstel van het lichaam is minstens even belangrijk. WorkOutDoor Sportmassage biedt hiervoor de uitkomst! We helpen je bij het herstel van overbelastingsblessures, spierpijn, gewrichtspijn, stress, spanning en heel veel meer. Sportmassage bevordert namelijk het spierherstel, het werkt stressreducerend en het zorgt voor betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Daarmee ondersteunt deze vorm van massage het onderhoud en de ontspanning van lichaam en geest, en helpt het je in balans te blijven te midden van de alledaagse hectiek.

Herstel en bereik betere sportprestaties!

Sportmassage bevordert niet alleen het herstel van blessures en spierpijn, maar zorgt ook nog eens voor betere sportprestaties. Het stimuleert de energiestromen in het lichaam en verbetert de afvoer van afvalstoffen. Door deze ontgiftende werking van de massage kunnen spieren beter herstellen en wordt de kans op toekomstige blessures verminderd. Sportmassage is daarom ook heel goed in te zetten in de voorbereiding van een sportieve activiteit, zoals het lopen van een marathon of het meedoen aan een fietsrace.

Persoonlijke aandacht

Door de persoonlijke benadering en de praktijkgerichte aanpak van WorkOutDoor is er alle aandacht voor jouw hulpvraag. Ook wordt er sportadvies op maat aangeboden bij jouw persoonlijke situatie. Zo werk je aan herstel en tegelijkertijd aan toekomstige verbetering!

Benieuwd naar wat sportmassage voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Ook leuk als cadeautje voor iemand anders!


Contact

Postadres
Oeralweg 43 - 5022 GR Tilburg

Tel: +31(0)611 385 006
info@workoutdoor.nl

Contact opnemen

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook