Nieuws

Maak kennis met onze personal trainingen!

Wist je dat WorkOutDoor naast groepslessen ook Personal Trainingen aanbiedt? Onze PT’s zijn grensverleggend, uitdagend en geschikt voor iedereen. In een sessie van vijf kwartier helpen we zowel beginnende als ervaren sporters met het opbouwen van een gezondere levensstijl, conditie en kracht. Onder begeleiding van onze gekwalificeerde en enthousiaste instructeurs bereik jij je sportieve doelen! Heb je liever Personal Trainingen met z’n tweeën? Ook dat kan bij WorkOutDoor!

Leuk als cadeautje aan jezelf of aan iemand anders, en volledig volgens de laatste richtlijnen van het RIVM! 

Bij onze Personal Trainingen kun je kiezen voor een standaard of een uitgebreid pakket. Bij een standaard pakket sport je lekker intensief met een persoonlijke aanpak, afgestemd op jouw sportieve doelen. Als je een extra volledige begeleiding zoekt, is het uitgebreide pakket misschien iets voor jou.  Bij het uitgebreide traject krijg je naast PT’s ook deskundig voedingsadvies, een voortgangsverslag na iedere training, een gedetailleerde meting, een aantal sportmassages en een gratis intakegesprek.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden of naar de tarieven? Stuur een mailtje naar info@workoutdoor.nl of neem telefonisch contact op met Huub via 0611385006. Tot snel!


Contact

Postadres
Oeralweg 43 - 5022 GR Tilburg

Tel: +31(0)611 385 006
info@workoutdoor.nl

Contact opnemen

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook