Groepstraining

WorkOutDoor Groepstraining

Wil jij meer gaan sporten, maar zie je binnen trainen in een sportschool niet zitten? Sport je liever samen dan alleen, maar wil je wel flink trainen en voldaan thuiskomen? Dan is WorkOutDoor Groepstraining iets voor jou! Bij ons werk je aan conditie, flexibiliteit, stabiliteit, uithoudingsvermogen en kracht onder toeziend oog van twee ervaren trainers. En dat altijd lekker in de gezonde buitenlucht!

Onze groepstrainingen zijn geschikt voor iedereen

Onze lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, sportervaring, conditie of blessures. Iedereen wordt maximaal uitgedaagd op zijn of haar eigen niveau. Conditie- en krachtoefeningen wisselen elkaar af en iedere week krijg je een compleet nieuwe en gevarieerde les. We werken zowel met als zonder trainingsattributen als touwladders en gewichtjes, en gebruiken vaak heuvels en bankjes die we onderweg tegenkomen. Bij ons krijg je een veelzijdige en uitdagende totaaltraining voor het hele lichaam!

Benieuwd geworden? Geef je dan op voor een gratis proefles!

Tijdens de outdoor fitness trainingen van WorkOutDoor is er volop persoonlijke aandacht. Daardoor zijn de trainingen van WorkOutDoor niet te vergelijken met bootcamp. We werken altijd met minimaal twee enthousiaste en gekwalificeerde instructeurs. Zo kan één instructeur de oefening uitleggen en voordoen, terwijl de andere instructeur houdingen corrigeert en persoonlijk advies geeft. Je haalt dus altijd het optimale uit je training!

Meerdere locaties en tijden om uit te kiezen

Goirle

Zaterdagochtend van 09:00 tot 10:15
Zondagochtend van 10:00 tot 11:15
Woensdagochtend van 09:00 tot 10:15
Woensdagavond van 19:15 tot 20:15
Zaterdagochtend van 09:00 tot 10:15

Tilburg

Piushaven

Dinsdagavond van 19:30 tot 20:45

Berkel-enschot

Donderdagavond van 19:30 tot 20:45

Bekijk hier de data en exacte locaties van de trainingen!

Extra info & tarieven

Onze groepstrainingen gaan (behalve in geval van extreem weer zoals onweer en ijzel) altijd door. Lente, zomer, herfst of winter: bij WorkOutDoor sporten we het hele jaar lekker buiten. Zo krijg je meer zuurstof en werk je gelijk aan je immuunsysteem. We werken daarnaast volgens de laatste richtlijnen van het RIVM op 1,5 meter afstand.

Bij ons betaal je de groepslessen per trainingsblok. Dat is lekker overzichtelijk en handig! De kosten van één trainingsblok (7 lessen en 1 inhaalles) zijn €65,00. Voor dit tarief krijg je dus 8 groepstrainingen op de door jou gewenste locatie. Ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet met aanmelden. Instromen in een blok kan namelijk altijd!


Contact

Postadres
Oeralweg 43 - 5022 GR Tilburg

Tel: +31(0)611 385 006
info@workoutdoor.nl

Contact opnemen

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook