Groepstraining

Wat zijn groepstrainingen bij WorkOutDoor?

Wil jij meer gaan sporten, maar zie je binnen trainen in een sportschool niet zitten? Sport je liever samen dan alleen, maar wil je wel flink trainen en voldaan thuiskomen? Wil jij werken aan conditie, flexibiliteit, stabiliteit, uithoudingsvermogen en kracht onder toeziend oog van twee ervaren trainers? Dan zijn de groepstrainingen van WorkOutDoor iets voor jou!

Groepstrainingen zijn geschikt voor iedereen

De groepstrainingen van WorkOutDoor zijn geschikt voor iedereen! Jong (vanaf 18 jaar) tot oud, ervaren sporter of beginner, topfit of (tijdelijk) geblesseerd. Daardoor zijn de trainingen van WorkOutDoor niet te vergelijken met bootcamp. Conditie- en krachtoefeningen wisselen elkaar af en er wordt zowel met als zonder trainingsattributen getraind (elastieken, pionnen, touwladders, gewichten).

Vanzelfsprekend trainen we altijd buiten. Tijdens de outdoor fitness trainingen van WorkOutDoor is er persoonlijke aandacht. Een van de twee instructeurs legt de oefening uit, terwijl de andere instructeur houdingen corrigeert, tips en advies geeft aan de deelnemers. Zo haal je altijd het optimale uit je training!

Meerdere locaties en tijden om uit te kiezen

De groepstrainingen van WorkOutDoor vinden plaats op diverse tijden op 3 locaties:

Goirle

Zaterdagochtend van 09:00 tot 10:15
Zondagochtend van 10:00 tot 11:15
Woensdagochtend van 09:00 tot 10:15
Woensdagavond van 19:00 tot 20:15

Tilburg

Piushaven

Dinsdagavond van 19:30 tot 20:45

Berkel-enschot

Donderdagavond van 19:30 tot 20:45

Bekijk hier de data en exacte locaties van de trainingen!

Onze outdoor trainingen gaan (behalve in geval van extreem weer zoals onweer en ijzel) altijd door. Lente, zomer, herfst of winter: bij WorkOutDoor sporten we het hele jaar lekker buiten. Benieuwd hoe dat is? Geef je dan op voor een gratis proefles. Ben je enthousiast? Wacht dan niet met aanmelden. Instromen in een blok kan namelijk altijd!

Kosten?

Je lessen betaal je per trainingsblok. Lekker overzichtelijk en handig! De kosten van één trainingsblok (7 lessen en 1 inhaalles) zijn € 59,50. Voor dit tarief krijg je dus 8 groepslessen op de door jou gewenste locatie onder begeleiding van twee instructeurs.


Contact

Postadres
Oeralweg 43 - 5022 GR Tilburg

Tel: +31(0)611 385 006
info@workoutdoor.nl

Contact opnemen

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook