Ervaringen

Wat zeggen anderen over WorkOutDoor?

WorkOutDoor biedt sportlessen en sportactiviteiten voor iedereen! Onze deelnemers vertellen je graag over hun ervaringen!

Workoutdoor kwam op het juiste moment, via een flyer in mijn brievenbus,in mijn leven.Net gepensioneerd, schreeuwde mijn lichaam om actie!Ik werd op mijn wenken bediend,al schrok ik in eerste instantie van deze mij onbekende manier van sporten.Nu,bijna twee jaar verder,heb ik ervaren dat je je,zelfs als je al wat ouder bent (67!),ongelooflijk snel kan aanpassen en verbeteren,iedere week weer.Door Workoutdoor had ik zo veel conditie en vertrouwen in mijn lijf opgebouwd dat ik 4 weken met backpack door Indonesiƫ heb kunnen reizen!Ik ben sterker geworden en geef klussen niet meer uit handen.Ook het groepsgevoel doet wonderen en heeft mij gretiger gemaakt om het maximale uit mezelf te halen.Dank-je-wel Huub en Kristel voor jullie positieve bijdrage!

Marie-Lou

Marie-Lou

Met heel veel plezier 2 blokken mee gedaan! Was super, lekker in de buitenlucht en het lopen en de oefeningen waren te gek om te doen. Helaas door omstandigheden even niet meer de tijd om mee te doen. Waarschijnlijk wel weer in de toekomst.

Marie-Jose

Dankzij de proffesionele en enthousiaste begeleiding van WorkOutDoor ben ik sporten in de buitenlucht leuk gaan vinden. Diverse doelstellingen die ik niet voor mogelijk hield zijn afgelopen 2 jaar behaald.

De PT-lessen waren voor mij meer als alleen sporten. Tussen de “oren” is bij mij veel veranderd. Het spiegelen van je eigen gedrag en dit vertalen naar nieuwe sportieve uitdagingen was voor mij een openbaring.

De groepsles op woensdagochtend staat voor de komende jaren geblokt in mijn agenda. Hier komen sportiviteit en gezelligheid samen.

Kristel en Huub, bedankt voor jullie bijdrage aan mijn nieuwe sportieve bourgondische leven!

Hans

Bedankt voor de leuke proefles! Heel afwisselend en een fijn dat jullie met 2 instructeurs werken!

Zo, kop is er nu echt af! Gestart met de personal trainingen voor de marathon in november. Mooie mix van uithoudingsvermogen, krachttraining en sportpsychologie. Weer eens wat anders dan rondjes lopen

MRT

Inmiddels al aan 2 proeflessen meegedaan. De eerste was uitnodigend om dit zeker nog een keer te doen. Mijn aanmelding voor het 1e blok was al weg. Leuk ook dat je met diverse mensen met een geheel andere conditie samen bezig bent. Dan bouw je tenminste samen wat op. Mijn complimenten hebben ze.

Sylvia

Afgelopen zaterdagochtend voor het eerst meegedaan met een proefles. Ik vond het erg leuk en vernieuwend om in de buitenlucht bezig te zijn, zeker in vergelijking met een sportschool! Ik zou het zeker aanraden aan mensen die hun grenzen willen verleggen en daar ook nog veel plezier aan willen beleven.


Contact

Postadres
Oeralweg 43 - 5022 GR Tilburg

Tel: +31(0)611 385 006
info@workoutdoor.nl

Contact opnemen

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook